Hoe kiest u een verhuisbedrijf in 7 stappen

Het kiezen van het juiste verhuisbedrijf kan zwaar werk zijn. In 2012 ontving het Better Business Bureau meer dan 7.700 klachten over verhuizers in de Verenigde Staten. Volgens de BBB vloeiden de meeste klachten voort uit vermeende verloren of beschadigde eigendommen, maar ook het in rekening brengen van niet-gewerkte uren, te laat aankomen en het niet nakomen van schattingen.

Bewegende dag is stressvol genoeg zonder dat je spullen gebroken aankomen of met een verrassingsrekening. Om dit te voorkomen, wil je potentiële verhuisbedrijven bezoeken. Het kost slechts een beetje extra tijd en kan een hoop gedoe besparen.
1. Krijg verwijzingen

Zoeken op internet of bladeren door een telefoonboek voor verhuisbedrijven kan ontmoedigend zijn. Begin door vrienden, familieleden en collega’s te vragen of ze een verhuisbedrijf kunnen aanbevelen. Als u met een makelaar werkt, vraagt ​​u de agent om een ​​verwijzing. U kunt ook offertes van verhuizers krijgen via de Find a Mover- service van Moving.com.
2. Volg de Regel van Drieën

Neem geen genoegen met de eerste schatting die u ontvangt. Vraag in plaats daarvan ten minste drie verschillende bedrijven om u een persoonlijke schatting te geven, omdat geen enkel bedrijf u echt een grondige schatting kan geven zonder uw spullen te zien.
3. Pas op voor rode vlaggen

Let tijdens de schatting op rode vlaggen. De meeste gerenommeerde verhuisbedrijven zullen bijvoorbeeld geen geldstorting vragen voordat u verhuist. Als de verhuizer honger lijkt te hebben om het geld vooraf te krijgen, is het misschien geen legitieme onderneming. Merk ook tijdens de schatting op hoe professioneel of onprofessioneel de verhuizers lijken. Als ze te laat komen, onzeker zijn over hun capaciteiten of uw vragen niet kunnen beantwoorden, zoek dan een ander bedrijf. En pas op voor verhuizers die in een gehuurde verhuiswagen verschijnen. Een professioneel bedrijf zal zijn eigen apparatuur bezitten. bij verhuisbedrijf den haag
4. Zorg ervoor dat de verhuizer een vergunning heeft en verzekerd is

Het Amerikaanse ministerie van Transport Federal Motor Carrier Safety Administration geeft een Amerikaans DOT-nummer uit aan gelicentieerde interstate verhuizers. Als u uit de staat komt, controleert u de licentie van het verhuisbedrijf via de protectyourmove van de FMCSA . gov- site en vraag het US DOT-nummer van het bedrijf aan; je hebt het nodig als je later een claim tegen het bedrijf moet indienen. Als u in de staat blijft , neemt u contact op met uw plaatselijke agentschap voor consumentenzaken. U kunt een lijst met lokale agentschappen vinden via de contactendatabase van FMCSA.
5. Neem contact op met het Better Business Bureau

Onderzoek het trackrecord van het bewegende bedrijf met de BBB , wat u gratis online kunt doen. Blijf bij verhuisbedrijven die BBB-geaccrediteerd zijn of op zijn minst een goede rating hebben. Als het verhuisbedrijf niet bij de BBB staat, kunt u overwegen er een te vinden die dat wel is.
6. Vraag naar professionele accreditatie

Brancheorganisaties controleren bedrijven voordat ze een lidmaatschap of goedgekeurd zegel krijgen. Zoek een verhuisbedrijf met het ProMover-logo van de American Moving and Storage Association. U kunt ook rechtstreeks naar goedgekeurde bedrijven zoeken op de website Moving.org van de American Moving and Storage Association.
7. Controleer het adres

Vraag om een ​​visitekaartje of haal de website van de verhuizer op en zoek het vermelde adres online of via het telefoonboek op. Zorg ervoor dat het adres van het verhuisbedrijf wordt vermeld en geregistreerd onder de bedrijfsnamen. Wees op uw hoede voor elk adres dat onder een woonnaam van taxi utrecht  wordt vermeld.
Dit capabele netwerk bestaat uit meer dan 70 ervaren en betrouwbare verhuisbedrijven, gevestigd in België, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Luxemburg, Nederland, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk, en buiten de Europese Unie in de Verenigde Staten, Australië, de Russische Federatie, China en tal van andere landen.